Operational auditor a.i | Gelderland | Audit.Alterim.nl

Operational auditor

Persoonlijke gegevens

Ik ben een ervaren en gedreven, onafhankelijk Financial Services specialist met een sterke ondersteunende drive en passie voor innovatie en systemen van Internal Control.

Van professie ben ik een management consultant / coach op het vlak van Accounting, Assurance, Controlling en Finance voor het hogere echelon (directie, management, business process owners) bij organisaties binnen de industriële branche en financiële sector en ben ik een project manager binnen projectorganisaties inzake Procesbeheersing en Risico Management.

Met mijn achtergrond en ambitie wil ik graag een bijdrage leveren aan het duurzaam verbeteren van de kwantitatieve onderbouwing van risico's binnen organisaties en de beheersing ervan voor diverse ERP systemen / Best Practices als bijvoorbeeld SOX COSO, COBIT, AS5, ITIL, PRINCE II en SOLVENCY II.

Onderzoek wijst namelijk uit dat vele organisaties hierin nog steeds tekortschieten en claimen “in control” te zijn, terwijl ze dat niet zijn. Hier bestaat een vals gevoel van zekerheid. Mijn passie is het zorgen voor juiste, volledige, tijdige en betrouwbare managementinformatie in mijn functie als risk manager t.b.v. business & financial risks, internal audit, internal control, compliance en risk finance reporting analyses & advisory met als doel adequaat en effectief Risico Beheer / Risk Management.

Ik ben leergierig, kan goed luisteren, kennis en ervaringen delen en een boodschap overbrengen. Ik sta open voor nieuwe ideeën inzake Integrated Internal Risk & Control frameworks en het effectief institutionaliseren van risico- en kostenbewustzijn onder management en business process owners.

Bent u ontevreden met uw huidige rapportages en wenst u meer betrouwbare stuurinformatie, opdat u betere beslissingen kunt nemen en ook verrassingen kunt voorkomen, dan ben ik uw expert. Graag maak ik met u contact voor nadere kennismaking/-afbakening tijdens een koffie moment.

02 01 2023
€ 71-85 per uur
20-40 uren per week
Operational auditor

Kennis & Vaardigheden

Onderwijs
AO/IB specialisme Financial audit IFRS implementatie In control statement Interne en externe rapportages IT audit Operational audit Risk & compliance
SAS70 Solvency II SOX US GAAP
Nederlands Duits Engels Frans

Relevante werkervaring

Administrateur / Fiscaal Intermediair

Administratiekantoor in Arnhem
juni 2011 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Het verzorgen van samenstellingsopdrachten, controleren administraties, opmaken van jaarrekeningen, verzorgen van fiscale aangiftes, fiscaal/bedrijfsadvies, aansturen consultants, rapporteren aan bestuur conform geldende fiscale regelgeving en accounting richtlijnen (Dutch GAAP).

Voor een aantal MKB klanten als het gaat om hun financiële administratie, fiscale aangifte, verhoging kwaliteit bedrijfsvoering precies die ondersteuning bieden die ze nodig hebben.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.