FAQ

Op deze pagina verzamelen wij de meest gestelde vragen. Deze zijn onderverdeeld in algemene vragen en vragen specifiek voor kandidaten of opdrachtgevers.

FAQ algemeen

Audit.Alterim.nl is een platform waar vraag en aanbod (opdrachtgever en interim financial) samen komen.
Onze klanten (vraagzijde) bestaan uit directe opdrachtgevers (eindklanten).
Onze kandidaten (aanbodzijde) bestaan uit Freelance Financials die beschikbaar zijn voor interim-opdrachten in de accountancy.

Wil je meer weten over ons concept? Neem contact met ons op of lees verder in andere FAQ's.

Op Audit.Alterim.nl tref je uitsluitend ZZP'ers met een achtergrond in Accountancy aan.

Er worden uitsluitend interim opdrachten in Audit gepubliceerd.

Wij verwijzen u graag naar de pagina Bedrijfsaccount voor opdrachtgevers en AccountProfessionals voor Financials.


FAQ voor professionals

Aan het gebruik van het platform zijn voor auditors a.i. geen kosten verbonden. Bij een match via het platform spreek je de condities af met het accountantskantoor en factureer je rechtstreeks aan hen.

De opdrachtgever plaatst een vacature en is degene die op de hoogte is van alle ins & outs van een opdracht. 

Alterim is de initiatiefnemer van Audit.Alterim.nl; een platform waar ZZP'ers in Audit en vacaturehouders in hetzelfde vakgebied elkaar vinden.

Dan verwijdert Alterim binnen een redelijke termijn alle content van jou als gebruiker.

Ja, wanneer de ZZP'er handelt in conflict met de algemene voorwaarden van Audit.Alterim.nl. 

Nee, de ZZP'er wordt aangemerkt als een bedrijf en kan zich dus niet beroepen op consumentenrecht. 

De opdrachtgever heeft de opdracht nog niet gesloten, omdat de gesprekken dan nog niet zijn afgerond.

Een actuele datum is belangrijk, daarmee kom je beter onder de aandacht van opdrachtgevers. Het voorkomt teleurstelling bij de opdrachtgever, mocht hij/zij je willen uitnodigen.

FAQ voor opdrachtgevers

Alterim is de initiatiefnemer van Audit.Alterim.nl; een platform waar ZZP'ers in Audit en vacaturehouders in hetzelfde vakgebied elkaar vinden.

Zonder account kun je al direct interim finance professionals zoeken en selecteren. Om je interesse in kandidaten kenbaar te maken en/of interim-aanvragen uit te zetten, is wel een account vereist.
Je kunt hier direct registreren voor Audit.Alterim.nl.

Zonder account kun je je laten informeren over de werking van het platform én door middel van onze zoekfilters kun je een eerste selectie maken uit ons netwerk van interim financials.

Voor het plaatsen van een aanvraag worden geen kosten in rekening gebracht, voor een geslaagde match wel. Wanneer je met een kandidaat via Audit.Alterim.nl een contract sluit, betaal je gedurende de looptijd van de opdracht een vast tarief van € 400,00 per week voor de bemiddeling. Als Alterim daarnaast ook zorgdraagt voor de contracthandling is het weektarief € 600,00. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Gebruik maken van bovenstaande mogelijkheden? Maak dan nu een account aan.

Gedurende de looptijd van een gesloten match via Audit.Alterim.nl zijn er geen contractuele verplichtingen in de vorm van een bemiddelingscontract, urenstaten en /of aansprakelijkheden. Er zijn wel betalingsverplichtingen van de facturen inzake de bemiddeling. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze Algemene Voorwaarden.